Tresor

Hård Techno!

Berlin Tresor dansgolv
Tresor Berlin

Tresor var klubben som introducerade Techno för berlinarna år 1991. Under 14 händelserika år var Tresor var den odiskutabla kungen på Berlins klubbscen.

Tresor var, efter flera års förlängd korttidshyrning, tvungen att stänga den 16 april 2005. Staden Berlin sålde mark åt en grupp investerare som skulle bygga kontor på Leipziger Straße. Klubben hade öppet varje natt under april 2005. Den sista kvällen, en lördag, var kön så lång att den sträckte hela vägen ner på gatan.

Tresor öppnade åter den 24 maj 2007 på sin nuvarande adress på Köpenicker Straße i Mitte. Lokalen är ett gammalt kraftverk som “rustats upp” och gjorts om till klubb.

Den aktuella lokalen är smutsig, riktigt smutsig till och med, precis som en gammal industrilokal ska vara. Om Ni tyckte att Docklands i Stockholm var smutsigt när det begav sig, kommer Ni bli överraskade av Tresor. Detta är ingen klubb för de som är rädda att smutsa ner kläderna lite.
[ad#inarticle]

På det övre lite mindre dansgolvet spelas det oftast Minimal Techno och Techno. På det nedre spelas väldigt hård Techno.

Entré:
€10-15 på helger.

Betalningsalternativ:
MasterCard (MC) och Visa (V).

Adress:
Tresor Club
Köpenicker Str. 70
10179 Berlin Mitte
Tyskland

Telefon:
+49 (0)30 25 53 12 34

Hemsida:
http://www.tresorberlin.com/