Grand Hyatt Berlin

Grand Hyatt centralt vid Potsdamer Platz

Hotell Grand Hyatt Berlin entre
Grand Hyatt Berlin entre

Kedjan Grand Hyatt valde japansk minimalism som stil för den nya byggnaden på Potsdamer Platz. De stora rummen vätter ut mot Marlene-Dietrich-Platz. Här kan Ni även njuta av den fantastiska utsikten över hela Berlin från hotellets Olympus Wellness-Club.

Ett bättre beläget hotell än Grand Hyatt Berlin går nästan inte att hitta i Berlin. Vill Ni ha nära till så många saker som möjligt är Grand Hyatt det givna alternativet. Kommunikationera är mycket bra härifrån, främst då med tunnelbana.

Rummen är hyfsat stora skulle jag vilja säga och smakfullt inredda. Badrummen är nästan lika stora som själva rummen. Kanske hade det här varit bättre med lite mindre badrum och ännu större rum istället men det är en liten detalj. Ni kommer definitivt inte att få klaustrofobi när Ni bor på Grand Hyatt Berlin. På tal om just badrummen annars så har de allt det Ni behöver i form av produkter etc.

Rum Grand Hyatt Berlin
Grand Hyatt Berlin rum

Personalen fann jag vara professionell och mycket effektivt. De få önskemål som framfördes togs hand om mycket bra. Jag hade förvisso inga grandiosa önskemål, vilket är sällan jag har, men trots det finns det flera hotell som jag bott på i mina dagar som inte klarat av tillgodose dessa.

Lobbyn är modern och vacker. Jag använde inte någon av restaurangerna, rumsservice eller SPA:t på 8:e våningen och kan därmed inte uttala mig om dessa saker.

Det som ingår som standard är således väldigt bra.

[ad#inkontent2]

Betalar Ni lite extra får ni tillgång till hotellets “club level“, vilket ger tillträde till hotellets lounge. Loungen erbjuder frukost, eftermiddagsthé samt aptitretare och snacks på kvällen. Här finns även gratis vin, öl, läsk och juice. En annan trevlig sak för de som inte har med sig sin dator på resan är de datorer som finns att nyttja här. Denna lounge var i mitt tycke mycket bra.

Om kostnaden inte är en faktor rekommenderas detta hotell.

Boka med lägsta-pris-garanti:
Hotels.com

Pris:
ca 1400:-/natt för ett dubbelrum.

Betalningsalternativ:
American Express (AmEx) , Diners Club (DC) , MasterCard (MC) och Visa (V).

Adress:
Grand Hyatt Berlin
Marlene-Dietrich-Platz 2
10785 Berlin
Tyskland

Telefon:
+49 (0)30 25 53 12 34

Email:
berlin.grand@hyatt.com